The Fire of Gospel

Ten voordele van KLOEN

Een avondvullend concert waarin de liefde en het vuur voor de gospel centraal staat. We brengen een mix van opgewekte maar ook ingetogen spirituals en hedendaagse gospels. Samen maken we er een hartverwarmende avond van.
Locatie: VIVES Kortrijk, Aula 'Forum'. Deuren vanaf 19u, start concert 20u.
Tickets bestellen via de koorleden of op www.koorsonore.be (binnenkort beschikbaar).
Wees welkom, gospelkoor Sonore!

Waarom dit goed doel?

Het vuur en enthousiasme waarmee we onze gospels zingen is hetzelfde hartverwarmende vuur waarmee de ziekenhuisclowns van vzw Kloen op bezoek gaan bij de zieke kinderen.
We hebben eenzelfde doel. We willen anderen een leuke tijd bezorgen, hun routine even doorbreken en een glimlach op hun gezicht toveren.

KLOEN

Kloen vzw brengt vrijwilligers bijeen om samen allerlei activiteiten op touw te zetten om het werk van de Ziekenhuisclowns, het Clownshuis (digitaal clownscontact voor langdurig zieke, thuisverblijvende kinderen + thuisbezoekjes van een clown waar mogelijk), Muco, Bubble ID ( immuunstoornissen), Orka (reumakinderen), en de Twinkels (clownerie voor zieke kindjes) te kunnen steunen. Aan het zieke kind, reiken de ziekenhuisclowns een taal zonder woorden, een taal die pijn en angst wegtovert, de magische taal van het toveren van een helende lach op ieder gezicht.

Bekijk dit goed doel