Tennis Work Out + Baskettornooi

Ten voordele van vzw Organisatie Broeders van Liefde

De tennis-workout is een leuke work-out waar iedereen aan kan meedoen, goed tennissen is hierbij niet vereist. De work-out is van 19u30 tot 20u30.

Het baskettornooi is een leuk 3 tegen 3 tornooi waar van 18 tot 20 uur de kleintjes kunnen deelnemen en van 20 tot 22 uur de groteren.

Waarom dit goed doel?

Deze opbrengst is bedoeld voor O.C. Sint-Ferdinand in Lummen, zij vallen onder de koepel vzw Organisatie Broeders van Liefde.

Orthopedagogisch Centrum Sint-Ferdinand beschikt over meer dan 100 jaar ervaring en wil met aangepaste voorzieningen blijven inspelen op nieuwe noden van jongeren en volwassenen en hun context.
Ze bieden een breed zorgaanbod aan voor jongeren en volwassenen en hun context met een specifieke ondersteunings- en/of onderwijsbehoefte, gefocust op het vinden van hun plaats in de maatschappij.

vzw Organisatie Broeders van Liefde

Broeders van Liefde is de overkoepelende vzw van verschillende voorzieningen voor personen met een beperking en mensen met een psychische kwetsbaarheid in België. In verschillende van onze voorzieningen worden deelprojecten voor de Warmste Week gerealiseerd. Steun je één van onze projecten, vermeld dan bij storting welk project. Wij zorgen ervoor dat elke gift integraal bij het juiste project van onze vzw terecht komt.

Bekijk dit goed doel