Tekenen For Life

Ten voordele van JEF - jeugdfilm voor kinderen met beperkte mobiliteit

Ik zoek (familie-)evenementen waar ik een tekenkraampje kan opstellen. Mensen betalen mij €3 en ik maak een tekening van hen, voor hen!

Ken jij nog een leuk evenement waar ik kan tekenen? Laat het me weten!

Waarom dit goed doel?

Cultuur is naar mijn gevoel zo wat het zwarte schaap van de goede doelen. Geen ziekte, geen arme kindjes, geen hondjes in een asiel, ... maar cultuur is ook belangrijk en verdient ook de nodige aandacht! :)

JEF - jeugdfilm voor kinderen met beperkte mobiliteit

JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is zelfs een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops en om zelf films te maken.

JEF in het ziekenhuis is een online platform voor kinderen (van 3 tot en met 18 jaar) met een beperkte mobiliteit die niet naar de cinema of het JEF festival kunnen. Op ons gebruiksvriendelijke online platform heb je het hele jaar door toegang tot de beste alternatieve jeugdfilms. JEF in het ziekenhuis is meer dan film alleen. Op het platform bieden we extra materiaal aan. Zoals inleidingen, making of materiaal, stemmen, tips om zelf aan de slag te gaan ...

Bekijk dit goed doel

Video's