TeamTesoroTegenKanker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Hallo iedereen,

Wij zijn een groep vriendinnen die samen zichzelf inzetten voor het goede doel. We hebben er voor gekozen om "Kom Op Tegen Kanker" verder te steunen naar aanleiding van een prachtig huiskamerconcert tvv KOTK. Wij verkopen drinkflessen met een mooie quote op. Je kan hem bestellen via onze Facebookpagina "TeamTesoroTegenKanker"
Verder kan je ook nog altijd een vrije gift doen op ons rekeningnummer:
BE21 0018 6307 9303
Groetjes
Team Tesoro

Waarom dit goed doel?

Hallo iedereen
Naar aanleiding van een actie van Laura Tesoro zijn wij op het idee gekomen om geld in te zamelen voor KOTK. Wat klein begon heeft ondertussen al meer dan 2000 euro opgeleverd.
Wij zouden dit bedrag graag nog aanvullen met acties die we in de toekomst zullen doen. Meer info zal u op onze pagina vinden. Helpt u mee?
Draag gerust uw steentje bij, want samen geraken we veel verder. 💛
Warme groetjes
TeamTesoro

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's