Te Gek!? Feest For Life

Ten voordele van Te Gek!?

Op 6/11 organiseren wij binnen de muren van ons ziekenhuis, APZ Sint-Lucia, een waar herfstfeest waarop iedereen welkom is.

Om 15u starten we met een bingo met mooie prijzen
(inschrijven via musicforlife-sintlucia@gpn.be)

Vanaf 16u30 kan je een verzoeknummertje aanvragen en ondertussen allerlei lekkers verorberen.
Daarnaast is er ook aan de kinderen gedacht. Zij mogen knutselen en daarna met hun zelfgemaakte lantaarntjes ons domein verkennen onder de vorm van een griezeltocht (18u)

Waarom dit goed doel?

Omdat we hier allemaal een psychisch probleem hebben en het taboe mee willen helpen doorbreken. Het is gemakkelijk om er binnen het ziekenhuis over te praten, maar hierbuiten niet.
Het is ook normaal om problemen te hebben, maar we stoten vaak op onbegrip.
De organisatie 'te gek' probeert dit taboe mee te doorbreken. Dat willen wij graag steunen.

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel