TC Eeklo Kidstoer for Life

Ten voordele van Bednet

In samenwerking met Tennis Vlaanderen organiseren we de Kidstoer for life. Kinderen spelen op een recreatief niveau wedstrijdjes en amuseren zich. €2 per kind gaat naar Bednet. Tijdens hun amusement wassen onze Next Gen de auto's van de ouders in de Kidstoer Carwash en enkele weken later organiseren we de Kidstoer kwis for life en Moemoe for life, waarbij "ons moemoe" heerlijke tapas klaarmaakt.

Waarom dit goed doel?

Onze inzamelactie is gericht naar tennisjongeren en hun ouders. "Kidstoer for life"

Bednet

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.

Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs

www.bednet.be

Bekijk dit goed doel