Tapa voor de warmste week tvv het Kinderkankerfonds

Ten voordele van Belgisch KinderKanker Steunfonds

We hebben een tapa restaurant,
Vanaf deze week kunnen de mensen er een extra warme tapa bestellen, nl de tapa tvv de warmste week, met als doel het kinderkankerfonds.

Waarom dit goed doel?

Omdat in juni 2017 mijn petekindje Max Hendric overleden is aan DIPG ...
Dat is een zeldzame hardnekkige kanker dat vooral bij kleine kindjes. Een kanker dat zich tussen de wortels van de hersenstam nestelt en hiermee moeilijk te behandelen is.
Zijn ouders hebben er alles aan gedaan om hem zo goed mogelijk te laten behandelen en zijn letterlijk een jaar en half de wereld rondgereisd om hem te mogen laten helpen. Jammer genoeg heeft Max de strijd verloren, maar steeds met een lachje op zijn gezichtje ...

Belgisch KinderKanker Steunfonds

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop, een verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen. Niet alleen voor het zieke kindje maar ook voor het hele gezin.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal ook gezinnen financieel steunen die tijdens deze zware periode thuis blijven om bij hun zoon of dochter te kunnen blijven en daardoor hun inkomsten zien dalen.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds bezoek ook ziekenhuizen om daar aan een volledige afdeling geschenken, speelgoed, didactisch materiaal en dergelijke te schenken.

Bekijk dit goed doel