Tai Chi en Qigong for Life 2019

Ten voordele van buitengewoon vzw

Tai Chi en Qigong zijn oeroude Chinese bewegingskunsten die zich helemaal richten op het verhogen van je energiepeil en verbeteren van je gezondheid.
Een ideaal moment om eens met Tai Chi en Qigong kennis te maken, en voor doorgewinterde beoefenaars een moment om te verdiepen. En natuurlijk: een buitenkans om je steentje bij te dragen aan een menselijkere en mooiere wereld!
Iedereen is welkom. Ervaring is niet vereist. Hier vind je meer informatie over Tai Chi en Qigong.
De workshop is niet erg belastend. Je kan steeds zitten tussen de oefeningen door.
Gemakkelijke kledij en schoeisel zijn een aanrader.

Waarom dit goed doel?

De doelstellingen van Music for Life en zeker van BuitenGewoon sluiten goed aan bij het streven van Qigong, tai Chi en Rust in Beweging naar heelheid, eenheid, verbondenheid en persoonlijke groei.

buitengewoon vzw

Bistro buitengewoon is een project door en voor buitengewone mensen. We kijken niet naar de beperking maar naar de mogelijkheden van onze medewerkers. De bistro zorgt voor arbeidsbeleving op maat ! We creƫren een veilige omgeving waar onze medewerkers zichzelf kunnen ontplooien. Buitengewoon hecht belang aan gezelligheid, gastvrijheid en interactie tussen onze medewerkers en de klanten. Ze zijn trots om de klanten te mogen bedienden met hun huisgemaakte producten.

Bekijk dit goed doel