Taartenverkoop

Ten voordele van Missing You

We verkopen taarten aan familie, vrienden, kennissen en gaan van deur tot deur. Hiervoor werken we samen met een industriële bakkerij en hebben we verschillende leveringsmomenten afhankelijk van het succes. Voor bestellingen te plaatsen kan u ons contacteren door een berichtje te sturen op Facebook naar Merel Ghys, Kitana Pourbaix en Ellen Paelinck. We leveren in Lokeren, Lochristi, Oostakker, Destelbergen en omstreken.
We hebben ook spaarpotten op verschillende locaties gezet (tankstation, bakkerij, enkele frituren). De mensen mogen dan zelf een vrije gift geven als ze dat willen.

Waarom dit goed doel?

De reden dat wij voor Missing You gekozen hebben is dat we vorig jaar een goede vriendin verloren zijn. Missing You heeft bij haar overlijden een enorme steun geboden aan haar gezin en daarom willen wij graag iets terug doen.

Missing You

Missing You is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen (tot 30 jaar) die iemand belangrijk verloren zijn.

Jonge mensen hebben tijd en ruimte nodig om met hun verlies om te gaan. Om hen hierbij te ondersteunen, organiseren we activiteiten waarbij lotgenoten elkaar ontmoeten. Zo zijn er maandelijkse regionale praatgroepen, een jaarlijkse ontmoetingsdag en een rouwkamp in de zomer.

Missing You sensibiliseert door het belang van zorg voor jonge rouwenden onder de maatschappelijke aandacht te brengen. We willen dat het gepast omgaan met verlies bij kinderen en jongeren een basishouding wordt. Missing You draagt op die manier bij tot een begripvolle, ondersteunende samenleving.

Bekijk dit goed doel