SURF’ S SUP for LIFE

Ten voordele van vzw Steunkring Huis aan Zee

OP 15/12 kan je aan de Twins Club in Bredene in een gezellige en warme omgeving het water op met je SUP of SURFPLANK. Kriebelt het nu al, vraag dan snel een sponsorkaart aan op met een mailtje naar info@twinsclub.be en laat je sponsoren door je vrienden en familie. Per golf dat je af surft of per 200m dat je SUPt betalen je sponsors 3 euro.
Heb je geen eigen materiaal, huur een plank ter plaatse voor 5 euro. (Wetsuits beperkt aanwezig!)
Geen grote held, kom supporteren en neem deel aan allerhande rand activitieten tegen ene klein prijsje kan je een half uurtje bootcamp- beach workout of yoga volgen- opbrengst gaat allemaal naar het goede doel. Dus allemaal naar het zeetje op 15/12!

Waarom dit goed doel?

Om kinderen met weinig toekomst een mooie toekomst te geven want ook zij zijn
Onze toekomst.

vzw Steunkring Huis aan Zee

Huis aan Zee is een permanent geopend internaat voor 100 kinderen die om uiteenlopende redenen thuis niet kunnen opgevangen worden.
De kinderen worden na overleg met het kernteam in één van de 6 leefgroepen geplaatst waar het kind zich het best zal thuis voelen Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd, de mentale, emotionele en fysiek ontwikkeling van het kind.
Er wordt gestreefd om in elke leefgroep een rustige sfeer in een veilige omgeving te creëren zodat elk kind zich kan ontwikkelen op eigen niveau en met eigen mogelijkheden. Vrije tijd, sport en spel, gezonde voeding, sociale relaties, hygiëne, zelfstandigheid en begeleiding van huistaken komen uitvoerig aan bod.

Bekijk dit goed doel