SuperJump For Life

Ten voordele van MPI Oosterlo vzw

Vanaf 8/11 start onze actie en doneren we per betalende jumper 0,5€ aan ons goed doel, Het MPI Oosterlo. We sluiten onze actie op vrijdag 20/12 af met een "35u SuperJump For Life" met tal van activiteiten! We openen ons park vrijdag 20/12 om 10u 's ochtends en gaan nonstop door tot zaterdagavond 21/12 om 21u! We hebben coole DJ's zoals Robert Abigail, Buscemi, Ephonk(Coely/Dutch Norris), etc... die komen draaien. We hebben zones met Blacklight&FluoJump, kids kunnen eenmalig overnachten bij SuperJump en er is op zaterdagochtend een BreakfastJump! Doorlopend zijn er allerlei animaties en showcases van onze jumpmasters. Do the SuperJump!

Waarom dit goed doel?

We krijgen de mensen van MPI geregeld over de vloer en hebben zo een band opgebouwd. We willen via deze actie ook iets extra doen voor hun. Daarnaast is het mooi om zien dat zelfs deze mensen toch ook actief kunnen sporten en plezier beleven. Dat is voor ons een heel belangrijke

MPI Oosterlo vzw

MPI Oosterlo vzw is een dynamische organisatie binnen de sector voor personen met een verstandelijke beperking. De organisatie biedt een grote verscheidenheid aan ondersteuningsvormen in alle domeinen van het leven: wonen, werken, leren, vrije tijd, sport en cultuur. Meer dan 300 cliënten, zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een verstandelijke beperking, al dan niet met bijkomende problemen, krijgen hier gespecialiseerde ondersteuning.

Bekijk dit goed doel