Student Kick-Off

Ten voordele van fonds emilie leus

Dit jaar werken we bij Student Kick-Off, het grootste eendagsfestival van Vlaanderen waarbij 30.000 Gentse studenten de start van het academiejaar kunnen inzetten, met het systeem van herbruikbare bekers. Deze bekers hebben ook een waarde waarvoor de studenten 1 bon moeten betalen. Bij het verlaten van het festivalterrein kunnen de studenten ervoor kiezen hun beker in te ruilen tegen een waardebon voor een van de deelnemende cafés. Maar ze kunnen er ook voor kiezen de waarde van hun beker de schenken aan het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Als Student Kick-Off geven wij de bezoekers, allemaal studenten, dit jaar de kans de waarde van hun herbruikbare beker te schenken aan het goede doel. Dit tegenover de mogelijkheid de beker in te ruilen tegen een waardebon in de deelnemende cafés. De keuze is aan de student. De reden waarom wij voor dit goede doel kiezen is omdat het Emilie Leus Fonds nog steeds bij vele studenten nauw aan het hart ligt. Daarnaast willen wij uiteraard ook de studenten sensibiliseren niet te rijden onder invloed.

fonds emilie leus

via het fonds opgericht ter ere van onze dochter emilie proberen we verkeersslachtoffers te ondersteunen ; tevens doen we aan verkeerspreventie met bv plaatsen van alcoscans in parkings en andere openbare plaatsen waar men zichzelf vrijblijvend kan controleren op 'alcohol en rijden' ... dat botst'

Bekijk dit goed doel