Stoofvljis of vollevang for laaif

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Tegen een democratische prijs van 15 euro bieden we op vrijdag 13 december de mogelijkheid aan onze werknemers om een maaltijd te eten ten voordele van het goed doel. Er kan gekozen worden tussen stoofvlees of vol-au-vent. Drankje, dessert en gezelligheid inbegrepen.

Waarom dit goed doel?

Onze collega Alex werd dit jaar getroffen door kanker. Een wake-up call voor ons allemaal. Daarom willen we ons beste beentje voorzetten voor dit goed doel.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel