Stoofvlees met friet op K102 voor collega's

Ten voordele van WE LOVE MARIE FONDS

Zoals ieder jaar kunnen we op de collega's van kaai 102 rekenen om onze maag te vullen tijdens de Warmste Week! Op woensdag 11 december kan je van 11u30 tot 13u op kaai 102 terecht voor een bord stoofvlees (€ 10) of een veggieburger met frietjes (€ 8). Enkel toegankelijk voor Port of Antwerp medewerkers.

Waarom dit goed doel?

Ik (De Bruyne Peter ) ken dit fonds door mijn buurman die heel kort staat bij de organisators van deze vzw, wij hebben dit fonds ook al op verschillende manieren gesteund en vonden het wel een leuk idee om via deze weg ook onze steun te tonen voor alle inzet voor langdurig zieke kinderen.

WE LOVE MARIE FONDS

Marie, een open en levendige meid van 3,5 jaar die van het leven houdt. In juli 2011 wordt er bij haar een zeldzame vorm van kanker vastgesteld. Gedurende 7 maanden levert ze een zware, hoopvolle strijd. De eindstreep is in zicht. Op 3 februari 2012 blijkt dat er niets meer gedaan kan worden. De onmacht en ontreddering is enorm groot bij de familie. Ook vrienden kijken machteloos toe hoe dat vieze beest zijn gangen gaat in het kleine lichaampje van Marie. Marie sterft 8 februari 2012.

Ik, Julie, mama van Marie hield van mijn dochter en zij ook van mij. Ik weet en voel dat haar dood niet bedoeld was om mij kapot te maken. Na een periode van waanzinnige rollercoasters en tsunami's kwam ik tot het besef dat ik hier iets mee moest. Er is mij een kind gegeven dat mij is ontnomen voor ze 4 jaar werd. Ik moest hier, samen met vrienden, iets mee doen wat van waarde is. Daar ben ik het team, mezelf en jullie enorm dankbaar voor.

Bekijk dit goed doel