Stickeractie De Warmste Wensen

Ten voordele van THINK PINK

De winter klopt op de deur, de dagen worden korter en kouder en toch nadert de Warmste Week van het jaar met rasse schreden. Ook dit jaar organiseren wij, samen met zoveel mogelijk ondernemers een actie voor De Warmste Week. Ten voordele van Think Pink zijn er vanaf 1 november 2019 zelfklevende Warmste Week etiketten verkrijgbaar bij Belgaprint en deelnemende handelaars verspreid over Vlaanderen.

VOOR PARICULIEREN:
Koop de Warmste Wensetiketten voor slechts 5 ā‚¬ bij jou in de buurt en kleef ze op al je kerstkaarten en geschenken.

VOOR HANDELAARS:
Twee manieren om uw warm hart te tonen:
1. KLEEF de Warmste Week etiketten op al je brieven, verpakkingen, wenskaarten, geschenken, ... die je bedrijf verlaten of
2. PLAATS een display van De Warmste Week in uw winkel en bied de vurige etiketten te koop aan aan jouw klanten! (producten zijn beschikbaar via Belgaprint)

Twijfel niet en kleef de Warmste Wensetiketten. U krijgt er ongetwijfeld tal van warme reacties op!

Waarom dit goed doel?

Net zoals wijzelf, wordt iedereen vroeg of laat geconfronteerd met borstkanker in zijn/haar familie en/of vriendenkring.

Via de verkoop van zelfklevende Warmste Week etiketten stellen wij onszelf tot doel om samen met zoveel mogelijk ondernemers en consumenten de Think Pink organisatie een steuntje in de rug te geven. Wij willen met de stickeractie voor De Warmste Week alle borstkankerpatiƫnten en hun geliefden en dierbaren een warm hart onder de riem steken.

Iedereen kan aan deze actie deelnemen, zowel ondernemers als particulieren door de stickers te kopen en te kleven.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel

Video's