Steunkaartenverkoop

Ten voordele van LOSTDogzzz

Een steunkaart kost 5 euro het volledige bedrag gaat naar de actie van de Warmste Week voor vzw LOSTDogzzz. In ruil krijg elke koper de steunkaart en zal er op het einde van de actie één naam van alle kopers uit de pot getrokken worden en die krijgt een mooie geschenkmand. Steunen jullie mee? De vermiste honden zijn jullie dankbaar xxx

Waarom dit goed doel?

Deze mensen zetten zich belangeloos in voor vermiste honden en steunen baasjes in deze moeilijke periode. Zowel terplaatse als vanop afstand en geven nooit op!

LOSTDogzzz

Wij zijn een team dat bestaat uit vrijwilligers die zich dagelijks inzetten om vermiste honden terug te vinden en met hun baasjes te herenigen. Wij helpen actief mee of begeleiden vanop afstand en bieden steun aan de baasjes in deze moeilijke periode. Omdat de regio's zo uitgebreid zijn en we de honden sneller veilig thuis willen brengen, als baasjes te kunnen blijven helpen, hebben wij steeds materialen nodig: vangkooien,nachtkijkers,warmtecamera's, mapjes,inkt,... Wij hopen mee op jullie steun zodat wij dit met hart en ziel kunnen blijven doen. Onze slogan:
Miracles do happen, never give up !

Bekijk dit goed doel