Sterrenkindjes in de spotlights

Ten voordele van Berrefonds VZW

Op ons jaarlijkse GLTT-bal voorzien we een fotohoek waar iedereen zich kan laten fotograferen door onze huisfotograaf, Erwin. In de fotohoek zal een doos staan, waarin iedereen die een foto laat maken een willekeurige bijdrage kan steken ten voordele het Berrefonds. Na het bal worden de foto’s op onze Facebookpagina geplaatst, waar iedereen z'n foto('s) kan downloaden.

Waarom dit goed doel?

Op 4 december zou het kindje van onze collega Annelies geboren worden, maar het mocht helaas niet zo zijn… Luna* werd op 21 weken zwangerschap stil geboren.

In het ziekenhuis werden Annelies en haar gezin heel goed opgevangen en het Berrefonds bezorgde hun een mooi koffertje vol herdenkingsmateriaal voor Luna*.

Toen we op zoek waren naar een goed doel voor onze actie voor De Warmste Week, stelde Annelies het Berrefonds voor. Omdat het Berrefonds Annelies en haar gezin zo een kostbaar geschenk had gegeven, besloten we de opbrengst van onze actie voor De Warmste Week te schenken aan dit hartverwarmende initiatief.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel