Sterrenavond

Ten voordele van Berrefonds VZW

We organiseren een sterrenwandeling in de buurt van de school. Op bepaalde punten gaan de mensen sterren zien hangen, waar een opdracht aangekoppeld is.
De mensen van het berrefonds komen zelf ook een infomoment geven.
Als afsluiten is er nog een kleine kerstmarkt met een gezellig samen zijn.

Waarom dit goed doel?

Op onze school zijn we dit jaar geconfronteerd geweest met het overlijden van een zusje van een kleuter van onze school. Het overlijden heeft ons sterk aangegrepen en daarom willen we graag het Berrefonds steunen omdat zij zo mooi werk leveren.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel