Sterreke voor Marcelleke

Ten voordele van Boven De Wolken

We verkopen sterrensnoepjes ten voordelen van boven de wolken. Een zakje kost 5 euro.

Waarom dit goed doel?

Waarom boven de wolken?
Op 16 januari verloor ik mijn zoontje Marcel. Zijn hartje was moe van het vechten en fotografe Charlotte van Boven de Wolken kwam langs om de allermooiste foto´s van hem te maken.
Boven de wolken maakt foto´s van stilgeboren baby´s of wanneer een kindje kort na de geboorte sterft. Zo krijgen de sterrenouders een aandenken aan hun kindje en dit doen ze helemaal vrijwillig. Ze maakten ze al van meer dan 1500 sterrenkindjes foto’s. Boven de wolken groeit zo snel dat deze actie zeer welkom is. Zo kunnen ze blijven bestaan en alle sterrenkindjes fotograferen. Dankzij Boven de Wolken zullen deze kindjes NOOIT vergeten worden en zal iedereen hen blijven koesteren. De centjes van onze warme actie kunnen ze goed gebruiken. Zo helpen wij Boven de Wolken groeien en zorgen wij er met z’n allen ervoor dat alle sterrenouders foto’s hebben als zij dit willen. 

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel

Video's