Stekelbees Huldenberg For Life

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Het Initiatief voor Buitenschoolse Kinderopvang Huldenberg (Stekelbees) wil graag een steentje bijdragen voor kinderen met kanker en hun gezinnen. Zo zet de IBO zich in voor het goede doel en steunt Nick Gillekens Foundation door het inzamelen van geld. De opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds.

Nick Gillekens Foundation zamelt geld in via allerlei acties (bv. Het populaire voetbaltornooi Nick Gillekens Cup) ten voordele van het Kinderkankerfonds Leuven.

Hoe steunen we dit?

Woensdag 18 december 2019 verkopen we deur aan deur met de kinderen van de opvang zelfgebakken wafels. Diezelfde dag kunnen ouders langskomen in onze opvang voor een lekkere pannenkoek, een warme chocomelk of koffie en kunnen ze samen met hun kinderen genieten van gezellige kerstmuziek. Daarnaast mogen ze zelf nog een vrije bijdrage geven. De volledige opbrengsten gaan naar Nick Gillekens Foundation en nadien naar het Kinderkankerfonds Leuven.

Waarom dit goed doel?

Als kinderbegeleiders willen wij graag iets betekenen voor kinderen met kanker en hun gezinnen.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel