StarStrucked for Life

Ten voordele van Boven De Wolken

Daar we onze keuken gaan verbouwen, is bakken dit jaar geen optie.
Toch wou ik graag mijn steentje, of liever sterretje bijdragen. Omdat BDW zoveel betekent voor ons.
Daarom dat we deze editie handgemaakte sterren maken die in de kerstboom kunnen hangen. Of ergens anders als decoratie in het huis. Zodat we onze prachtige sterrenkindjes nooit vergeten en ze laten weten dat we altijd aan hun denken!
Hopelijk kan ik met mijn ‘handgemaakte sterren’-actie evenveel centen bijeen rapen zoals vorig jaar met mijn ‘koekenbak’-actie. Ik kan alvast zeggen dat elke ster met veel liefde gemaakt is!

Waarom dit goed doel?

Vorig jaar zijn mijn man en ikzelf trotse ouders geworden van onze prachtige ‘sterrenzoon’ Viktor!
De manier waarop BDW dit mooie, maar ook heel moeilijke, moment wilt vastleggen is bewonderenswaardig. Als ouder zit je in een bubbel, het is zoveel wat er op je afkomt. En dan is het zo fijn als je nadien de prachtige beelden kan zien van je kind. Want er zal altijd het ‘had ik maar meer geknuffeld en nog meer genoten’ moment zijn, en de foto’s geven dan ontzettend veel troost. Ook voor de grootouders, tantes en ooms zijn deze foto’s ontzettend belangrijk. Ik zal BDW voor altijd in mijn hart dragen... samen met onze prachtige zoon Viktor!

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel