Stappen4life

Ten voordele van NAH LIGA vzw

We organiseren net als vorig jaar twee wandelingen in Zwijndrecht (Antwerpen). Een wandeling van 11km met bevoorrading onderweg voor alle stappers, alsook eentje van 6 km. Alle details volgen ASAP.
De opbrengst van deze actie is ten voordele van de NAH-liga

Waarom dit goed doel?

Ook wij kregen te maken met de impact van een niet-aangeboren hersenletsel. Om het bewustzijn te vergroten rond de impact op patiƫnt en omgeving (familie en vrienden) willen we graag stappen op 2/11/2019.
De afgelopen jaren zamelden we ondanks het fixe regenweer heel wat geld in voor deze organisatie. Dit jaar steunen we opnieuw. Ons doel: onze dagelijkse stappendoel bereiken, maar voornamelijk onze bijdrage vergroten om zo het bewustzijn rond deze problematiek te vergroten en de NAH-liga te ondersteunen.

NAH LIGA vzw

De NAH Liga streeft ernaar om de kwaliteit van leven van mensen met NAH en hun omgeving te verbeteren. NAH. Niet-aangeboren hersenletsel. Dat loop je op na een (verkeers)ongeval, een beroerte, een hersentumor, een ziekte, een operatie of nog andere oorzaken. Het hersenletsel brengt beperkingen mee die invloed hebben op het dagelijks leven, op werk, op relaties. Deze kunnen licht zijn of zo ernstig dat zelfstandig functioneren of werken onmogelijk worden. NAH betekent een breuk in de levenslijn. Het leven verandert plots zowel voor de getroffene als voor zijn familie. Om dit te realiseren werken professionelen en betrokkenen samen in de NAH Liga. Meer info op www.nahliga.be

Bekijk dit goed doel

Video's