St.-Jozef op z'n warmst

Ten voordele van BRING A SMILE

Alle leerlingen, ouders, leerkrachten en sympathisanten engageren zich op vrijdag 13 december om een hele dag lang 'de vlammetjes' in beweging te houden.
Er worden 2 verschillende loop-/wandelparcours uitgezet waarop steeds een hele hoop mensen de vlammetjes met zich mee zullen dragen terwijl ze x-aantal rondjes afleggen.
Door middel van sponsering en enkele kraampjes proberen we dan zo veel mogelijk geld in te zamelen om het goede doel, Bring a Smile, te steunen.

Waarom dit goed doel?

Vermits wij een basisschool zijn, kiezen wij bewust voor een organisatie die zich inzet voor kinderen. Deze organisatie zetelt dicht in onze schoolomgeving, is kleinschalig en kan onze/jullie steun zeker goed gebruiken.

BRING A SMILE

Wij vervullen wensen van ernstig zieke kinderen.
2 x per jaar organiseren we een leuke dag op de kinderafdeling van een ziekenhuis, we brengen leuke cadeautjes mee voor de kids en voor de afdeling, zorgen voor een heerlijke brunch, en brengen steevast enkele superhelden en prinsessen mee om een glimlach te toveren op het gezicht van de kinderen. Alles om hen even toe doen vergeten dat ze ziek zijn.
We staan in nauw contact met enkele kindertehuizen en ondersteunen hen met financiƫle tussenkomsten bij kinderen met medische problemen. We kopen ook spelmateriaal, speelgoed, kledij en andere materialen aan waarvoor zij te weinig budget hebben.
Voorts gaan we steeds op zoek naar nieuwe, leuke projecten die we kunnen uitwerken, zoals dit jaar een uitstap naar Plopsaland voor de gezinnen van de mobiele werking van CKG Good Engels.

Kortom, wij proberen zoveel mogelijk smiles te toveren bij toppertjes die het verdienen!

Bekijk dit goed doel