SRP Kaartjesverkoop

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Stella, Ramona en Pauline zitten samen in het zesde leerjaar. Stella wou een actie opzetten ten voordele van Make a Wish en maakt al langer zelf kaartjes. Vriendinnen Ramona en Pauline waren snel overtuigd om mee te werken. Ze ontwierpen in totaal 13 kaartjes die ze in pakketjes van 4 kaarten voor € 5 verkopen.

Waarom dit goed doel?

Omdat mijn nicht leukemie gehad heeft en ze ook een wens heeft kunnen doen met Make a Wish. Ze heeft hier erg van genoten, daarom wil ik zulke dingen steunen zodat andere kinderen er ook van kunnen genieten.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel