Squats For Life

Ten voordele van Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

Als personal trainingsstudio willen we onze klanten zoveel mogelijk laten bewegen.
Daarom onze squat for life challenge! Tracht zoveel mogelijk squats uit te voeren in 60" met 10kg (dames) / 20kg (heren)
Tot 23/12 kan men deelnemen en houden we de stand bij. De winnaars die op 24/12 worden bekend gemaakt maken kans op een mooie prijs.
Deelnemen kan vanaf €10.
Alle opbrengsten gaan naar ons goede doel!
Kom zeker langs en squat for life!

Waarom dit goed doel?

Als vader van een te vroeg geboren kindje heb ik voor De Vereniging voor Kleine Superhelden gekozen. Het is zeer fijn om te zien dat ouders in deze periode de nodige steun krijgen.
We hebben zelf mogen ervaren hoe het is om je kindje op de neonatale afdeling te moeten bezoeken en dit zorgt zeker voor een hart onder de riem voor verschillende ouders.

Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

De Vereniging voor Kleine Superhelden maakt dagboekjes voor alle kindjes die op de neonatologie verblijven. Zowel te vroeg geboren kindjes als kindjes die extra zorgen nodig hebben krijgen dit dagboekje. Hiermee proberen we een mooie herinnering te creëren aan een erg bewogen periode.

Daarnaast schenken we via onze website gratis pakketten waarin een aangepast dagboekje zit, stempelkussen, een balpen, knutselpapier, mijlpaalstickers, etc ... Kortom alles wat je nodig hebt om het dagboek van je Kleine Superheld om te toveren tot een prachtige herinnering.

Bekijk dit goed doel