Spray For Life bij Optiek Canoo

Ten voordele van Light for the World Belgium

Letterlijk FOR LIFE
De -reeds gevulde - brilspray is na aankoop steeds gratis bij te vullen aan onze Spray-Bar in onze optiekzaak, dus voor het leven.
De brilpoetsdoek is duurzaam want ook levenslang te gebruiken (af en toe wassen is aangeraden voor een helder zicht :) )

Alle inkomsten gaan integraal naar "Licht voor de Wereld", een ngo die zich inzet voor slechtzienden in ontwikkelingslanden. Ze geven zicht op een beter leven Bvb.: Belgische oogartsen gaan het diepe oerwoud in om op een heel basic manier oogoperaties uit te voeren. Operaties die hier in onze landen heel makkelijk op te lossen zijn, maar daar een hele uitdaging worden om er nog maar te geraken met het nodige materiaal...De resultaten en blije blik van de patiënten doet alle inspanningen vergeten.

Waarom dit goed doel?

Ik ben zelf opticien

Light for the World Belgium

Licht voor de Wereld strijdt tegen vermijdbare blindheid en voor de integratie van mensen met een visuele beperking in Afrika. Als Belgische erkende ngo zorgen we voor toegankelijke oogzorg en inclusief onderwijs in Congo, Rwanda en Tanzania.
Wist je dat er wereldwijd 36 miljoen mensen blind zijn en 90 procent van hen in ontwikkelingslanden woont? Het schokkende is dat vier op de vijf mensen enkel en alleen blind zijn omdat ze geen toegang hebben tot medische zorg. Het hoopvolle nieuws is dat de helft van alle blinde mensen cataract heeft en na een relatief eenvoudige ingreep opnieuw kan zien.
Wil je samen met ons deze onrechtvaardige situatie aanpakken? Jouw warme actie opent ogen.
Bedankt!

Bekijk dit goed doel