Sports For Life

Ten voordele van 't Kietelt vzw

Ook dit jaar gaat het dynamische team van GroepSam/Sports and More sporten voor het goede doel. Kom je uitleven op 1 van onze groepslessen (bootcamp, cycling, boksen, yoga).
Aansluitend zorgt ‘Paper Planes Liveband’ voor de nodige sfeer bij een hapje en een drankje. De afterparty wordt op gang gebracht door DJ LeJeune en DJ Jon&Tinic.

Waarom dit goed doel?

We willen deze vzw een hart onder de riem steken om nog meer kinderen uit kansarme gezinnen gelukkig te maken bij hun verjaardag.

't Kietelt vzw

Jarig zijn is een feestje! Je krijgt cadeautjes, trakteert je klas en vriendjes komen taart eten en spelletjes doen. Tenminste, dat is de bedoeling. Helaas zijn er in Vlaanderen ±140.000 kinderen die sociaal worden buitengesloten omdat ze opgroeien in armoede. Dat betekent: geen schooluitstappen, geen sport en …. geen leuke verjaardag. En voor deze kinderen is er vzw 't Kietelt. Want ieder kind verdient een verjaardag. Vzw 't Kietelt geeft geen geld maar een mega coole verjaardagsdoos met alles erin voor een toffe verjaardag www.kietelt.be

Bekijk dit goed doel