Sportline houdt je warm deze winter !

Ten voordele van Onze Kinderen

In onze Sportline-winkel in Roeselare verkopen wij een 100-tal jassen en sweaters ten voordele van Onze Kinderen.
Als klant bepaal je zelf hoeveel je wilt betalen voor de jas of sweater die jij leuk vindt.
De opbrengst hiervan gaat integraal naar vzw 'Onze Kinderen' om kinderen ook de toekomst te schenken die zij nodig hebben.

Waarom dit goed doel?

In het kader van de openingsweek van Sportline Roeselare hadden wij graag onze schouders gezet onder een lokaal goed doel.
Wij steunen 'Onze Kinderen' omdat bijzondere jeugdzorg vaak een vergeten en verkeerd geïnterpreteerd begrip is. Alle kinderen moeten hun jeugd volop kunnen beleven en proeven van de verschillende mogelijkheden in de maatschappij. Gezinnen die het financieel wat moeilijker hebben, kunnen hun kinderen vaak niet de vrijetijd schenken die een kind nodig heeft. Sport is één van die zaken die noodzakelijk zijn volgens ons in een goede groei.
Vaak kost dit ook geld en Onze Kinderen wil die kinderen en jongeren daar bij helpen. Als sportzaak vinden wij het uiteraard ook erg belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om te sporten en om een gevarieerd aanbod aan sporten te leren kennen.

Onze Kinderen

Onze Kinderen vzw is een eigentijdse organisatie in de bijzondere jeugdzorg met een divers aanbod in de regio Roeselare, Rumbeke over Tielt en Ingelmunster tot in Menen.
Onze hulpverlening komt individueel en op maat tegemoet aan de noden van jongeren, gezinnen en hun omgeving die zich in een verontrustende leefsituatie bevinden en dit via een gedifferentieerd aanbod van thuis- of contextbegeleiding, dag begeleiding, verblijf, kamertraining, autonoom wonen, ondersteunende begeleiding of ervaringsgerichte projecten.
Reeds méér dan 70 jaar en met een enthousiast team van 130 medewerkers staan we in voor de ondersteuning van 186 kinderen, jongeren, hun gezin en hun context. "Er is altijd een toekomst" is hierbij onze drijfveer!

Bekijk dit goed doel