SPIN to walk again

Ten voordele van TO WALK AGAIN

Op woensdag 18/12 organiseren wij in onze sportclub een spinningsmarathon van 3 uur. Deelnemers kunnen inschrijven / uur spinning en betalen hiervoor €5/uur.
Gedurende de hele week zullen wij nog een aantal kleinere acties organiseren.

Waarom dit goed doel?

Als sportclub dragen wij een actief en fit leven hoog in het vaandel. Sporten en bewegen is voor iedereen belangrijk ook voor mensen met een fysieke beperking.

Daarom willen wij organiseren van het laagdrempelig en aangepaste sportactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking steunen.

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel