speurenmetjehondRegioGentbrugge-Melle

Ten voordele van The Old Horses Lodge

Deelnemer leert trailen (zoeken met je hond naar een andere hond of persoon). De les duurt ongeveer 2 à 3 h (groep van 3 à 4 personen) - 10€/ les (privé = 30€).

Deelnemer loopt een individueel spoor uit volgens het niveau van de hond (prijs = per deelname 10€ + 5€/ 500 meter dat er een spoor gelopen wordt) . Men krijgt hiervoor een certificaat.

Theorieles over trailing, lezen van je hond tijdens het speuren, invloed milieu op speurgedrag, gedrag van je hond (20€ voor 1 les theorie)

Contact voor praktijkspeuren TRAILING :

Trui Callis
GENTBRUGGE
trui_calis@yahoo.com - gsm.0496/73.74.81
* Dinsdagavond - 17-19h
* Woensdagnamiddag - 14- 16h

Caroline Hillewig
Martine De Schutter
hillewig.caroline@gmail.com - 0493/160.570
SINT-NIKLAAS/TEMSE
Wanneer:
* maandagavond (19.00-21.30h)
* woensdag (14.30-17.00h)

Inschrijven kan vanaf nu!

Waarom dit goed doel?

We wensen hier in te zetten omdat de organisatie instaat voor de opvang van vooral verwaarloosde en opgegeven paarden. Ze hebben een hart op de juiste plaats. Bovendien is Trui vrijwilliger bij deze organisatie.

The Old Horses Lodge

Wij zijn een asiel voor verwaarloosde paarden, pony's en ezels. Op vraag van parket, politie, Dierenwelzijn staan wij in voor inbeslagnames en halen we de paarden op. Wij verzorgen ze en na revalidatie wordt voor gezonde dieren een gastgezin gezocht waar ze een nieuwe kans krijgen. Ze blijven wel onder toezicht van onze vzw. Paarden die te oud zijn of met problemen blijven kampen blijven bij ons op The Old Horses Lodge.

Bekijk dit goed doel