Speelmicroob Lier 4 Allemaal Andere Kinderen

Ten voordele van Allemaal Andere Kinderen (AAK)

Als animatoren op een speelplein leek het ons nuttiger om te gaan babysitten en onze talenten in te zetten in plaats van flauwe goodies te verkopen. Onze groentesoep moet andere mensen die door weer en wind gaan op een goedkope manier wat opwarmen. Daarnaast schenken we ons budget voor pakjes op ons kerstfeest dit jaar aan AAK.

Waarom dit goed doel?

Als vrijwillig animator in de speelpleinwerking voelen we mee met de vrijwilligers en leden van AAKvzw. We weten als geen ander wat het betekend om tegen een kleine vergoeding toch alles te geven voor de mensen die we graag zien.

Allemaal Andere Kinderen (AAK)

AAKvzw organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Drie maal per jaar nemen 15 tot 20 personen hieraan deel, begeleidt door een handjevol vrijwilligers. Tijdens onze vakanties wordt er rekening gehouden met ieders mogelijkheden, zelfstandigheid en beperkingen.
Wij zijn een kleinschalige organisatie en verkiezen om klein te blijven, zodat de gezelligheid en gemoedelijkheid niet verloren raken.
AAKvzw vraagt geen lidgeld aan de vrijwilligers of deelnemers. Per vakantie of uitstap betaalt de deelnemer een bedrag waarin alle kosten inbegrepen zijn (vervoer, verblijf, alle maaltijden, terrasjes, uitstappen, inkomgelden,…).
Met jouw actie kunnen we een extraatje aan de deelnemers en vrijwilligers aanbieden!

Bekijk dit goed doel