Speelgoedmarkt bij "A walk in 't Park"

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Onze leerlingen brengen speelgoed van thuis mee naar school. Dit speelgoed wordt aan een democratische prijs te koop aangeboden op een speelgoedmarkt tijdens ons schoolfeest op 20/12. Bovendien zullen ze tijdens de middagspeeltijden soep kunnen aankopen voor het goede doel. Tijdens de oudercontacten voor het winterrapport houden we ook een winterbar open waar de ouders iets kunnen drinken. De volledige opbrengst van deze acties gaat integraal naar "Make a wish".

Waarom dit goed doel?

Omdat we het als school heel belangrijk vinden dat de opbrengsten van onze acties gaan naar initiatieven voor kinderen. Met onze acties willen we niet enkel geld inzamelen, maar ook onze leerlingen sensibiliseren. We willen ze leren dat niet iedereen het, jammer genoeg, altijd goed heeft. Maar we willen ze ook leren dat als iedereen mekaar wat helpt, we de pijn wat kunnen verzachten.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel