Spar Lichtaart Verenigingenactie

Ten voordele van TO WALK AGAIN

Tijdens de maand november ontvangen de klanten van Spar Lichtaart jetons bij hun aankopen in de supermarkt. Deze jetons kunnen ze deponeren in de urne van de vereniging van hun voorkeur. Op het einde van de actie worden alle jetons per vereniging geteld en in ruil hiervoor ontvangen zij cheques. Dit jaar is een van de verenigingen "De Warmste Week" met "To Walk Again" als goed doel.r

Waarom dit goed doel?

To Walk Again is een vzw die ver buiten de grenzen van de Kempen is gegroeid. De aandacht en het aanzien dat deze vzw heeft opgebouwd is er vooral gekomen door het harde werk van de mensen achter al het hoogtechnologische apparatuur! Dat ook bekende Kempenaars deze vzw in hun hart dragen zegt genoeg over de spanwijdte van hun doelgroep; ze staan klaar voor de gehele gemeenschap, voor elke leeftijd, met elke fysieke beperking.

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel