Spaghetti(saus) for life

Ten voordele van De Bleekweide

Via een inschrijving via facebook of rechtstreeks via een oud leider KSA Wachtebeke (=Neot) kan je 1 of meerdere potten van 1 liter spaghettisaus bestellen.
Die saus wordt op ambachtelijke wijze klaargemaakt door een ganse groep enthousiaste Neots. (velen van hen waren reeds kookouder op kamp en weten dus hoe lekkere saus ├ęcht gemaakt moet worden... maar alles gebeurt onder het strenge oog van een beroepskok)
De saus was reeds op 19 oktober te proeven bij "naaisters for life" en iedereen was laaiend enthousiast!
Wie houdt van heerlijke spaghettisaus gemaakt met lekkere verse groenten, (h)eerlijke ingredi├źnten en wie ons project een warm hart toedraagt die weet wat te doen!
Laat 23 november de dag zijn dat iedereen spaghetti eet...
BIEKE BIEKE BIEK
HAP HAP HAP!!!
ZEKER GEEN SOEP EN OOK GEEN PAP...

Waarom dit goed doel?

De Neots is een groep oud leiders van KSA Wachtebeke.
Het welzijn van jongeren vindt iedere Neot dan ook zeer belangrijk.
De bleekweide heeft voor enkele van onze vrienden dan ook al een reuzegroot verschil gemaakt.

De Bleekweide

VZW De Bleekweide is een praktijkcentrum die zich richt op kinderen, jongeren en volwassenen. Onze praktijk wil anders kijken en luisteren naar deze kinderen en jongeren, naar deze volwassenen. Gedrag en emoties normaliseren, niet diagnosticeren, niet 'medicamentaliseren'. We willen kijken met een dubbele bril. Niet enkel focussen op gedrag, op signalen maar de steen opheffen om te zien wat onder dat gedrag zit. We vertrekken vanuit kracht, vanuit wat in hoofd en gevoel uniek is, los van wat de ander van jou verlangt. We gaan op weg met: breed verlies, emotionele pijn, rouw, trauma en groeiprocessen. Want vanuit verwerking en het ontwikkelen van kracht ontstaat herstel.

Bekijk dit goed doel