Spaarpottenactie

Ten voordele van Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen Gent/Roeselare

We plaatsen spaarpotten bij lokale handelaars met als doel zowel de handelaars als de bezoekers/klanten te sensibiliseren.

We willen aantonen dat een gerichte diagnostiek op jonge leeftijd onontbeerlijk is bij jonge kinderen om hen alle mogelijke kansen naar de toekomst toe te bieden.

Een klein goed doel als het COS wordt vaak over het hoofd gezien. We hopen dat mensen graag hun wisselgeld doneren aan een mooie organisatie als het COS. Zij maken namelijk ├ęcht het verschil in het leven van mensen.

Waarom dit goed doel?

Een centrum dat een warm hart uitdraagt naar ouders en hun kinderen, door een gerichte diagnostiek bij de kinderen (baby's, peuters, kleuters) met ontwikkelingsproblemen

Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen Gent/Roeselare

Binnen het COS richten we ons op baby's en jonge kinderen uit West- en Oost-Vlaanderen. Mensen kunnen bij ons terecht met allerhande problemen zoals een vertraagde taal- of motorische ontwikkeling, gedragsproblemen, sociale problemen, hyperactiviteit,... We zijn gespecialiseerd in jonge kinderen zoals prematuur geboren kinderen, kinderen met genetische syndromen zoals Down-syndroom,... Na multidisciplinair diagnostisch onderzoek maken we het gezin en alle betrokkenen wegwijs in het hulpverleningslandschap met een advies tot begeleiding of therapeutische ondersteuning op maat. Indien aangewezen volgen we de ontwikkeling van de kinderen ook de komende jaren mee op.

Bekijk dit goed doel