SOS Family Dog

Ten voordele van HACHIKO

Ik train honden aan huis (SOS Family Dog)... Dan geef ik de mensen de keus om mijn eerste bezoek die ik aanreken terug te stortten naar de warmste week van STU BRU om mensen te helpen die het echt nodig hebben een hulphond te bekomen die hen kan helpen om terug leuker en zelfzekerder door het leven te gaan !

Waarom dit goed doel?

Ik werk als hondencoach van SOS Family Dog en geef klanten de mogelijkheid mijn eerste bezoek naar de warmste week te laten stortten om zo mensen aan een hulphond te helpen die het echt kunnen gebruiken .

HACHIKO

Hachiko vzw verandert levens door hulphonden te schenken aan personen met een motorische beperking en meldhonden aan personen met epilepsie. Assistentiehonden worden speciaal opgeleid om taken uit te voeren die voor het baasje niet evident of zelfs onmogelijk geworden zijn. Een assistentiehond is echter zoveel meer dan enkel praktische hulp. Ze zijn een steun en toeverlaat, een beste vriend en een bliksemafleider van de beperking. Wat zijn taak ook wordt, elke assistentiehond stimuleert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van zijn baasje. Een assistentiehond opent dus letterlijk én figuurlijk nieuwe deuren. Eén geplaatste assistentiehond die levenslang opgevolgd wordt, kost onze vereniging 25 000 euro. Omdat Hachiko niet wil dat de aanvrager van een assistentiehond een financiële drempel ervaart, schenken we onze honden gratis. Om dit te kunnen realiseren zijn we afhankelijk van giften en sponsoring.

Bekijk dit goed doel