Sokken voor wensen

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

We lieten met onze supportersclub (van wielrenner Jens Debusschere) op vraag van Jens sokken ontwerpen om ze te verkopen voor het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Als supportersclub van Jens Debusschere (wielrennen) kozen we voor ‘make a wish’ omdat Jens zich in het verleden ook al heeft ingezet voor make a wish. Hij kwam oa mee spinnen in Waregem... Wij geloven in de kracht van het vervullen van een wens en hopen een verschil te kunnen maken door hiervoor een goed doel op poten te zetten.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel