SoKalaatjes

Ten voordele van KRIJTLIJN

We verkopen 6 soorten HandMade chocolaatjes ten voordele van Krijtlijn. Er kan gekozen worden tussen verschillende aantallen en aangezien alles binnenshuis gemaakt wordt kan er (op vraag) nog wat aangepast worden ook.
Alles kan bekeken en besteld worden via de SoKalaatjes FB-pagina. Voor vragen staan wij daar uiteraard ook steeds ter beschikking.

Waarom dit goed doel?

Krijtlijn is een VZW door en voor mensen met een beperking. Het is hun bedoeling om een oplossing aan te bieden voor de problemen waar ze zelf (dagelijks) mee geconfronteerd worden en dit in de vorm van verschillende projecten. Hun stokpaardje is echter dat ze prat gaan op het mensen behandelen volgens hun persoonlijkheid en niet hun beperking.
Ik wil via deze weg de projecten helpen ontwikkelen, zodat mensen met een beperking kunnen oplossingen vinden MAAR op een humane, volwassen en vriendschappelijke manier.

KRIJTLIJN

Krijtlijn is een VZW die mensen met fysieke,visuele en/of auditieve handicap helpt met het (her)ontdekken van alles wat WEL nog kan d.m.v coaching,lezingen,boeken.
Daarnaast zetten wij ook nog projecten in de wereld om mensen uit hun isolement te halen.
Dit omdat wij erin geloven dat het geen zin heeft om mensen aan te moedigen om uit hun kot te komen,hun talenten te benutten terwijl je weet dat er nog héél wat beren en muren op dat pad zijn.
Daarom werken wij er ook aan om ook die muren af te breken en beren te verjagen.

Bekijk dit goed doel