Soep voor Overkop Genk

Ten voordele van CAW Limburg

Van begin oktober tot eind december verkoopt het team preventieve woonbegeleiding van CAW Limburg soep ten voordele van OverKop Genk.

OverKop Genk is een laagdrempelig inloop- en activiteitencentrum voor en door jongeren tot 25 jaar. De meeste activiteiten zijn gratis. Bij OverKop vinden jongeren ook eerstelijnshulpverlening. Tijdens het vrijetijdsaanbod zijn er hulpverleners aanwezig met wie ze een gesprek kunnen aanknopen. Jongeren beslissen zelf op welk aanbod ze ingaan.

Waarom dit goed doel?

Het voortbestaan van deze innovatieve en waardevolle werking voor jongeren garanderen.

CAW Limburg

Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Een moeilijke relatie. Persoonlijke moeilijkheden. Financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Problemen in je gezin, familie of je ruimere sociale omgeving… We bieden ook hulp aan slachtoffers en daders van geweld, misbruik en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven. We geven steun aan diegenen die het moeilijk hebben zodat ze zelf terug verder kunnen. We bieden rust aan diegenen die dat kwijt zijn. We versterken de mogelijkheden van mensen en staan hen bij in het benutten van hun basisrechten. We bestrijden elke vorm van uitsluiting en komen op voor een menswaardig leven voor iedereen. We gaan voor gelijke kansen en een harmonieuze samenleving.

Bekijk dit goed doel