Soep For Life @ Jeugdhuis 't Vraagteken

Ten voordele van De Tuut van Tegenwoordig vzw

Het concept?
Wij verkopen lekkere soep. Je kan potten van 1 liter kopen. Dit aan de prijs van €3 per pot. Dit geld gaat naar Music For Life!

Hoe soep bestellen?
Stuur voor donderdag 31 oktober door hoeveel liter je soep wil bestellen naar het nummer 0476/299824 of 0479/026885. Je kan het ook bestellen via een besteller van het jeugdhuis of via onze facebookpagina. Vergeet natuurlijk ook je naam niet te vermelden en het aantal liter die je wilt!

Wanneer krijg je de soep?
Zaterdag 2 november maken we de soep. Vanaf 14u kunnen jullie je soep komen afhalen.

Eventueel organiseren we ook nog een lezing rond dit thema.

Waarom dit goed doel?

Omdat enkele van onze vrijwilligers in het jeugdhuis te maken hebben met oorsuizingen. We zijn een groep jonge mensen die regelmatig naar concerten gaan en zelf kleinschalige concertjes in ons jeugdhuis organiseren, waardoor we vaak te maken krijgen met luide muziek. We vinden het belangrijk dat er rond dit thema meer bewustwording is.

De Tuut van Tegenwoordig vzw

De Tuut van Tegenwoordig is een organisatie die mensen wil bewustmaken van de gevaren van te luide muziek én mensen met oorsuizen een hart onder de riem wil steken. 18% van de Vlaamse jongeren hoort constant een ‘tuut’ in zijn oren, en dat aantal blijft stijgen. Dat cijfer willen wij een halt toeroepen met online campagnes (met Sean Dhondt, Karolien Debecker en Ian Thomas als ambassadeurs), een informatiewebsite rond oorsuizen en gehoorschade (met tips, getuigenissen, forum…). Daarnaast zullen we infosessies geven in scholen en jeugdhuizen, en zullen we op festivals staan met een informatiestand. Ons doel? Mensen hun hele leven lang laten genieten van muziek!

Bekijk dit goed doel