Soep, dat is De Max

Ten voordele van De Max

Op de lokale markt van Halle organiseren we een soepverkoop. We bieden warme, vers gemaakte soep aan die mensen ter plaatsen kunnen consumeren of meenemen naar huis. Daarnaast zouden we als randanimatie voor de kinderen een schmink stand plaatsen om hun snoetje te schminken in een halloweens-jasje.

Waarom dit goed doel?

De Max vzw is een jong initiatief in Halle dat zich inzet voor jongvolwassenen met een beperking. De huidige situatie zorgt ervoor dat er vele op wachtlijsten staan waardoor er niet kan worden voldaan aan hun zorgbehoeftes. De Max vzw zet zich in om deze jongvolwassenen ook een kwaliteitsvol leven te bieden. Dit doel is een doel waar wijzelf ook voor staan en daarom organiseren we deze actie om hun te steunen

De Max

De Max vzw is een ouderproject die zich focust op de toekomst van jongvolwassenen met een beperking. Wij willen een thuis creƫren waar zij graag willen leven en waar vriendschap, rust en liefde steeds aanwezig zijn. Een plek waar zij samen met anderen een kwaliteitsvol leven kunnen leiden in een vertrouwde omgeving.

Wij willen dat dit alles gebeurt volgens de eigen gewoontes vanuit de persoon zelf. Als ouder kan jij samen met je kind beslissen hoe alles verloopt en dit met ondersteuning van professionele begeleiding.

Bekijk dit goed doel