Snuffel for life

Ten voordele van Anti Broodfok Actie vzw

Nadat de "Warmste week 2018" was afgelopen zijn we aan het denken gegaan. We wouden ook iets doen voor het goede doel. Aangezien we voor onze hobby bezig zijn met de hondjes moesten we niet te ver zoeken om een goeddoel te vinden. Na wikken en wegen zijn we uitgekomen bij de vzw ABA.

We hebben hierna enkele van onze vrienden aangesproken en zo zijn Melanie, Eve en Dieneke ook mee in ons verhaal gestapt. Momenteel maakt Melanie de snuffelballen en de scooby-doos, Eve maakt de leibanden en ikzelf (Bonnie) en Evert maken de snuffelmatten.

We hopen uiteraard om voor dit goeddoel zoveel mogelijk geld op te halen maar buiten dat hopen we ook vele baasjes en hondjes blij te maken met onze creaties.
Wij danken alvast iedereen die ons doel steunt !

Waarom dit goed doel?

Wij kunnen het vele dierenleed niet meer aanzien. Daarom deze actie.

Anti Broodfok Actie vzw

De vzw Anti Broodfok Actie (ABA) heeft tot doel de samenleving te informeren over de gevolgen van het fokken van huisdieren om den brode, broodfok dus. Niet alleen over de gevolgen voor de pups (slechte socialisatie, gezondheids- en gedragproblemen,...), maar ook over het lot van de ouderdieren. We streven naar een verstrenging van de regels mbt het fokken en staan gedupeerden bij op hun weg naar gerechtigheid. De focus ligt op sensibiliseren.

Bekijk dit goed doel

Video's