Snoepzakjes

Ten voordele van DIERENVRIENDEN KNOKKE-HEIST

Snoepzakjes gevuld met heerlijke haribo-snoep kunnen gekocht bij onze vrijwilligers.
Neem ook een kijkje op onze website voor meer info.

Waarom dit goed doel?

De vrijwilligers van Vzw Dierenvrienden Knokke-Heist, ook wel Knokke(n)Voor Dieren genoemd, zetten zich elke dag opnieuw in voor het welzijn van alle dieren in en rond Knokke-Heist.

Zij baten een kattenhuis uit waar elke kat een kans krijgt en de nodige operaties. Zij verzorgen kittens met en zonder moeder en zoeken er een goede thuis voor.

Zij vangen, steriliseren en verzorgen wilde katten. Elke dag word een grote ronde/tour gedaan om de zwerfkatten te verzorgen en eten te geven.

En dan doen ze nog ontelbare andere initiatieven.

Elke steun is welkom om al deze initiatieven te kunnen blijven doen en misschien zelfs uit te breiden.

DIERENVRIENDEN KNOKKE-HEIST

De VZW heeft algemeen tot doel het samen toezien op de goede behandeling van dieren in de samenleving en melding doen aan de betrokken instanties van eventuele gevallen van dierenmishandeling en/of dierenverwaarlozing.
Dit vertaalt zich in verschillende intiatieven zoals beschreven in deze niet-limitatieve lijst: Opzetten van voorlichtingscampagnes i.v.m. welzijn en bescherming van dieren, o.a. sensibilisatie tot sterilisatie en/of castratie van het huisdier.
Zoeken van een nieuwe thuis voor dieren die om allerlei redenen hun huidige thuis moeten verlaten. Deze dieren worden medisch onderzocht, indien nodig behandeld, en dan in een nieuw gezin geplaatst. In afwachting van deze herplaatsing kunnen zij verblijven in ons kattenhuis of bij verschillende opvanggezinnen.
“Thuisverzorging” van dieren van afwezige eigenaars (voeding, wandelen, …)
...

Bekijk dit goed doel