snoepjes voor Make a Wish

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Ik heb in de klas het prentenboek "Heksenwens" verteld, een boek van Guy Daniëls. Mijn kleuters hebben aan de hand van een telkaart de snoepzakjes zelf gevuld en ze gaan ze ook zelf verkopen. Ze gaan zelf het geld ontvangen.

Waarom dit goed doel?

Ik heb van heel dichtbij mogen meemaken wat "Make a wish" kan betekenen voor het zieke kind en hun gezin. Het was een lichtpunt in een zware periode en zorgt voor een mooie herinnering aan een zware strijd.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel