Snoepjes For Life

Ten voordele van Manege Dennenhof

Tijdens deze tweede editie van onze snoepverkoop, verkopen wij opnieuw heerlijke Haribo snoepjes. Deze snoepjes ten voordele van Manege Dennenhof verkopen wij voor slechts 3 euro.

Hiervoor krijgt u dus een heerlijk zakje snoep gevuld met 150 Gram heerlijke Haribo-snoepjes.

Waarom dit goed doel?

Sinds vele jaren ligt Manege Dennenhof ons nauw aan het hart, vandaar dat we ook dit jaar opnieuw voor dit goede doel kiezen!

Met onze tweede editie van de Snoepjes For Life actie hopen we te kunnen bijdragen tot de verdere evolutie van deze prachtige manege en alle activiteiten die men doet voor mensen met een beperking!

Manege Dennenhof

Manege Dennenhof (1973) is een manege die hippotherapie geeft aan personen met een beperking. Wekelijks komen er hier een 200-tal personen met een beperking paardrijden.
Daarnaast investeert manege Dennenhof ook in arbeidszorg. Mensen met een beperking helpen mee de paarden verzorgen en zetten zo hun eerste stappen in de arbeidsmarkt.
Wij ondersteunen de inclusie van mensen met een beperking in de dagelijkse samenleving door het wekelijks organiseren van inclusielessen waar mensen met een verschillende achtergrond samen de paardensport beoefenen.
Kortom een manege waar iedereen welkom is, met welke beperking dan ook, samen maken we er iets moois van!

Bekijk dit goed doel