Snoep for life!

Ten voordele van Emiliani

Op 18 december 2019 is het weer zo ver: de start van De Warmste Week! It’s the most wonderful time of the year waarop we graag ook even denken aan zij die extra steun kunnen gebruiken. Daarom organiseren wij een snoepverkoop! We verkopen zakjes gemengd snoep aan € 3,5. Bovendien bieden we ook een voordeelpakket aan waarbij je voor 3 zakjes slechts € 9 betaald! Alle opbrengst gaat integraal naar het multimediaproject van Emiliani. Op deze manier krijgen ook jullie de kans om je te engageren voor dit warm project!

Waarom dit goed doel?

Wij, Amandine en Kimberley, zijn twee masterstudenten bedrijfspsychologie en lopen dit jaar stage bij Ascento. Via deze weg hebben we kennis gemaakt met Emiliani. Medewerkers bij Emiliani zetten zich dagdagelijks in om mensen met een beperking zo veel mogelijk te ondersteunen. En dit op vlak van wonen, werken, leren en vrije tijd. Hun prioriteit is om mensen met een beperking alle kansen te bieden en ruimte te geven om waardevol te zijn in en voor hun omgeving. Om deze kansen te optimaliseren, is er aandacht nodig voor digitalisering. Concreet wil men investeren in een innovatief multimediaproject. Voor mensen met een beperking zijn vaak nieuwe technologie en digitale media niet erg toegankelijk. Hierdoor missen ze opportuniteiten. Met dit multimediaproject wil Emiliani digitale media in hun werking verweven door het zichtbaar te maken en cliënten te ondersteunen in het gebruik ervan. Graag willen wij voor dit hartverwarmend project ons steentje bijdragen!

Emiliani

Emiliani biedt mensen met een beperking en hun netwerk professionele ondersteuning bij het zelf invullen van hun leven op het vlak van wonen, leren, werken en vrije tijd.
Emiliani wil een multimedia project oprichten binnen de voorziening. Met ons multimediaproject willen we digitale media in onze werking verweven, willen we digitale media zichtbaar maken aan onze cliënten en hen ondersteunen in het gebruik er van.
Doelstellingen: Netwerkverruiming via digitale en sociale media, mediawijsheid en bescherming, informeren van cliënten, ontspanning en vrije tijd, stress- en pijnbestrijding, lichaamsfuncties verbeteren, communicatie verbreden.
Om onze doelstellingen te bereiken willen we een multimediaproject lanceren dat bestaat uit 3 onderdelen:
• Ondersteunende communicatie met iPad en Grid applicatie. • Snoezelen, pijn- en stressbehandeling met Virtual Reality • Pactieve beweging: Heeft bewezen positieve effecten op mentale en lichamelijke fitheid.

Bekijk dit goed doel