Snoep- en kerststukjes verkoop

Ten voordele van sos wilde dieren - VOC Geraardsbergen/Lierde

Wil je jou inzetten voor de verkoop van snoepzakjes en handgemaakt kerststukken voor onze organisatie? Wil je actief je buurt afgaan en bij familie & vrienden om sponsoring vragen? Dan is dit iets voor jou.
Neem het heft in handen voor onze dieren en biedt de mensen een mooie kalender aan. Heel het jaar genot van!
Deze snoep en kerstdecoratie zijn vanaf heden beschikbaar en kunnen tot 24 december afgehaald worden in ons WildLife Hospital te Geraardsbergen (Hoge Buizemont 219b).

Waarom dit goed doel?

Om vrijwilligers die in het kader van hun opleiding komen bijleren te stimuleren en onze dieren blijvend de nodige hulp te bieden.

sos wilde dieren - VOC Geraardsbergen/Lierde

SOS wilde dieren is een opvangcentrum voor zieke, gewonde en hulpbehoevende wilde dieren. Onze taak bestaat erin gewonde of wilde dieren in nood te helpen. We verzorgen de dieren om ze na herstel weer vrij te laten in de natuur. Naast de opvang en revalidatie van wilde dieren trachten we ook mensen kennis te laten maken met wilde dieren uit hun omgeving. Wat men kent en waar men van houdt, dat beschermt men ook! SOS wilde dieren is de plaats bij uitstek om mensen bewust te maken met onze eigen fauna en van de gevaren waaraan wij onze wilde dieren blootstellen.

Bekijk dit goed doel