Slotshow ontdek geluwe

Ten voordele van LOVE IN ACTION

We organiseren een slotshow van ons dorpsfeest
De dag start al om 15 h met verschillende optredens voor jong en oud. Er is een tent van 30 X 10 m voorzien en een mobiel podium. De kerstman komt ook langs met geschenken voor de kinderen.
Gans die dag staat in het teken van de “Warmste week“. Daardoor gaan al onze inkomsten van die dag integraal naar “Love in Action Vzw“ uit Wervik. We steunen dus een plaatselijke organisatie die enorm veel doet voor de kinderen van ouders die het financieel zeer moeilijk hebben.

Waarom dit goed doel?

We steunen een plaatselijke organisatie die enorm veel doet voor de kinderen van ouders die het financieel zeer moeilijk hebben. Zowel wat maaltijden, kleding, schoolgerief en eens een uitstapje of ontspanning betreft.

LOVE IN ACTION

Kids uit kwetsbare situaties de kansen geven om gratis te genieten van vele leuke kindernamiddagen, tieneravonden en een jaarlijks kamp aan een spotprijsje. Naast sport, spel, knutselen en zingen staan aandacht en liefde geven centraal. Dit jaar is ons thema Circus. Verdere info via onze website en FB pagina van Love in action.

Bekijk dit goed doel