sleutelhangers ten voordele van Monsieur Gustave

Ten voordele van Monsieur Gustave

Om Monsieur Gustave en fluOH te steunen verkoop ik zelfgemaakte sleutelhangers ten voordele van Monsieur Gustave. Je kan kiezen voor een fluOH sleutelhanger of een sleutelhanger die je zelf helemaal kan personaliseren door je kleur te kiezen en er eventueel een naam aan te laten hangen.

Waarom dit goed doel?

Ik sta hellemaal achter het idee van Monsieur Gustave en fluOH. Een toekomst met lege asielen en hondjes die de ruimte krijgen dat ze verdienen dat wil ik graag mee proberen te realiseren en draag graag mijn steentje bij met deze actie

Monsieur Gustave

Monsieur Gustave is een non-profitbelangenorganisatie voor huisdieren en hun baasjes. Door in te zetten op sensibilisering en preventie willen we de toestroom naar de asielen tegengaan.

Het leven voor een huisdier in een asiel brengt namelijk ontzettend veel stress met zich mee. En aan de beslissing om een huisdier weg te doen, gaat heel vaak een lange periode vooraf. Sommige mensen komen door onvoorziene omstandigheden in een situatie terecht waar ze niet langer zelf de zorg kunnen dragen voor hun huisdier. Door deze mensen te helpen, in de vorm van ondersteunende middelen (kennis, opvang en andere tools) kunnen we voorkomen dat zij afscheid moeten nemen van hun geliefde dier en zo het gezin bij elkaar houden.

Bekijk dit goed doel