Sleep Out Enchanté Sint-Truiden

Ten voordele van CAW Limburg

Steun Enchanté Sint-Truiden en laat je sponsoren om één nacht onder de blote hemel te slapen. Dagelijks zijn er vele daklozen die noodgedwongen moeten slapen op straat. Durf jij de uitdaging aan om dit te doen én hiermee een goed doel te sponsoren? Je gesponsord geld gaat naar Enchanté Sint-Truiden. Dit is een netwerk van hartelijke handelaars die kleine diensten aanbieden aan mensen die daar nood aan hebben.

Waarom dit goed doel?

Verzamelen van gelden om de start van Enchanté Sint-Truiden een boost te geven.
Enchanté is een netwerk van hartelijke handelaars en burgers die gratis kleine diensten aanbieden aan wie hier om welke reden dan ook nood aan heeft. Enchanté droomt van een stad vol warme plekken waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Zo’n kleine gebaren kunnen het verschil maken, toch?

CAW Limburg

Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Een moeilijke relatie. Persoonlijke moeilijkheden. Financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Problemen in je gezin, familie of je ruimere sociale omgeving… We bieden ook hulp aan slachtoffers en daders van geweld, misbruik en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven. We geven steun aan diegenen die het moeilijk hebben zodat ze zelf terug verder kunnen. We bieden rust aan diegenen die dat kwijt zijn. We versterken de mogelijkheden van mensen en staan hen bij in het benutten van hun basisrechten. We bestrijden elke vorm van uitsluiting en komen op voor een menswaardig leven voor iedereen. We gaan voor gelijke kansen en een harmonieuze samenleving.

Bekijk dit goed doel